Autodoc HSE

Eenvoudig documenten verwerken ( gekoppeld aan praktisch elk ERP-Pakket )

Ook uw bedrijf verstuurt veel verschillende documenten. Niet alle documenten worden tegenwoordig meer afgedrukt door de verzender. Bedrijven wensen steeds vaker digitaal documenten te ontvangen in handig PDF-formaat. Dit is waar AutoDoc HSE voor u interessant is.

AutoDoc HSE is een “virtuele printer” die u kunt aansturen met een printopdracht, de verwerking van dit document kan ingesteld worden en wordt direct voor u uitgevoerd. Het e-mailen van bijvoorbeeld een opdrachtbevestiging wordt hiermee zo eenvoudig als het printen met één druk op de knop, het e-mailadres op het document wordt herkend door AutoDoc en gebruikt voor de verzending. Deze eenvoudige bediening zorgt ervoor dat u moeiteloos professionele, moderne communicatie met uw relaties invoert in de bedrijfsvoering.

AutoDoc HSE kan uw organisatie niet alleen papier besparen, maar ook veel tijd. Met één printopdracht splitst uw intelligente printer van AutoDoc alle documenten naar verzendwijze: gepersonaliseerde e-mails met een PDF-bijlage, maar als het e-mailadres niet bekend is, faxen met de faxserver met gepersonaliseerd voorblad, of als het echt niet anders kan, dan wordt het geprint bij het secretariaat zodat het met de post kan worden verzonden. Dit is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken bij het verwerken van uw betalingsherinneringen vanuit Unit4 Multivers.

U kunt deze “slimme printer” inzetten voor allerlei printtaken naast het verzenden van de documenten, zo is het archiveren in PDF-formaat van alle documenten handig, of het aansturen van verschillende printers of printerbakken met één printopdracht. U kunt ook de informatie uit het geprinte document om laten zetten naar XML of Excel en dit voor verwerking archiveren of zelfs e-mailen.

De volgende toepassingen zijn o.a. mogelijk:

  • Automatisch alle facturen archiveren door op te slaan als PDF-bestand (desgewenst op meerdere locaties)
  • Mailings maken met PDF als bijlage (inclusief variabele tekst van uw e-mail bericht)
  • Tracking van uw output
  • Automatisch faxen (met Microsoft Fax of Symantec Winfax Pro)
  • Afdrukken van één document op meerdere printers tegelijkertijd (bijvoorbeeld voor het afdrukken naar verschillende bakken)
  • E-mailen, printen, faxen en archiveren met één druk op de knop
  • Offertes, orderbevestigingen, pakbonnen, facturen en aanmaningen tegelijkertijd e-mailen, faxen en archiveren en (selectief) printen. Allemaal vanuit Unit4 Multivers.
  • Bij elke pakbon ook een verzendetiket met informatie van de pakbon op een andere printer

Download de Autodoc folder
Download de prijslijst

 

Registreer Licensie