Blog

 

Per 1 januari 2018 worden onze activiteiten overgenomen door Datamex Automatisering B.V.

Hoefeijzers Automatiseringen en Datamex zijn al lang goede collega partners van Unit4. Gebruik van elkaars consultants en kennis was al een vanzelfsprekendheid. Reeds enkele jaren verzorgt Hoefeijzers de telefonische support voor Unit4 Multivers klanten van Datamex.

Een verdere samenwerking lag voor de hand en is nu tot stand gekomen. Zo is de naam dx hoefeijzers geboren.

Dankzij onze goede relatie en onze gezamenlijke sterke positie in de regio zal alles voor de klant grotendeels hetzelfde blijven. De vestiging blijft aan de Amundsenweg 55 te Goes. Ook Gerrie, Patrick en Thomas blijven bereikbaar als contactpersoon. De samenwerking met Datamex versterkt de continuïteit van onze activiteiten.

Wat verandert er wel? Behalve de naam dx hoefeijzers worden we onderdeel van een grotere familie, en dat voelt goed.

 

Gerrie Hoefeijzers met Datamex eigenaar: Rik Peters (rechts)

Wie is Datamex?

 

Datamex Automatisering B.V. , gevestigd in Breda, is een onderneming in de IT die keihard groeit. Aldus Rik Peters, eigenaar van Datamex.

‘Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om te kijken naar wat bedrijven echt nodig hebben om te verbeteren en innoveren, dus niet alleen naar wat technisch mogelijk is. Dat zit in het DNA van onze medewerkers. Zij hebben vaak zelf jarenlang gewerkt bij bedrijven in verschillende sectoren en snappen de specifieke uitdagingen, maar ook kansen. Deze kennis delen we graag met u.’

‘Voor de maakindustrie, staal- en metaalgroothandel, groothandel en dienstverlening hebben we inmiddels branchespecifieke IT-oplossingen ontwikkeld. We halen zoveel mogelijk uit bestaande softwarepakketten en kunnen waar nodig maatwerk leveren. In het tempo dat bij uw organisatie past.’

‘Daarnaast bepaalt u zelf in welke mate u uw IT-omgeving zelf beheert of deze verantwoordelijkheid bij Datamex neerlegt. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.’

Datamex implementeert naast de oplossingen van Unit4 ook die van Isah – voor ordergestuurde productiebedrijven – , het complete portfolio van Office365 en heeft een zelf ontwikkelde ERP-oplossing voor de Staalhandel. Dit pakket wordt momenteel nieuw gebouwd in Dynamics NAV van Microsoft. Ook verzorgt Datamex de complete infrastructuur voor midden- en kleinbedrijven. De beheerservice verleent zij middels Managed Service contracten.

Datamex bestaat bijna 35 jaar, is ISO 9001:2015 gecertificeerd en heeft 60 medewerkers in dienst. Dit zijn voornamelijk professionals op het gebied engineering, consultancy en ontwikkeling.

Voor meer informatie over Datamex, bezoek www.datamex.nl