Hyperion Business Intelligence

Oracle Hyperion System 9 Business Intelligence is een webbased totaaloplossing voor het uitvoeren van query’s, maken van analyses, bekijken van rapportages en navigeren middels dashboards. Het kan ingezet worden voor projecten, specifieke afdelingen of voor  de gehele organisatie en/of voor extranet-toepassingen.

Met OHS9 BI software hebt u in een enkel systeem een zeer uitgebreid Business Intelligence platform met de in de industrie meest  verspreide reeks van managementrapportegs en analysemogelijkheden.

Eenvoudig raadpleegt u bijvoorbeeld data over uw financiële en logistieke transacties, CRM en HRM. U legt het verband tussen  gerealiseerde omzet en gefactureerde omzet. En in welk klantsegment en tegen welke inspanning van uw interne organisatie.

U stuurt de organisatie op efficiëntie van de inspanningen, op de focus op klant en product en op het te behalen resultaat. U stelt doelen en legt deze vast en geeft medewerkers de mogelijkheid tot monitoring en het maken van beslissingen. U creëert een organisatie die voorsprong krijgt en behoudt op de concurrentie.
hyperion-analysis-dashboard

Wat biedt Oracle Hyperion System 9 Business Intelligence?

Rapportage, analyse en dashboards. Uitgebreide dashboards en rapportage- en analysetools om uw organisatie intelligent te besturen.

Interface

Toegang en werken met uw OHS9 BI informatie gaat via een browserbased desktop (workspace) en via Microsoft Office-applicaties zoals Excel en Word (SmartView).

De Workspace

De workspace is een webbased interactieve, op maat gesneden interface voor een veilige en kostenefficiënte levering van informatie aan werknemers, partners en klanten: waar en wanneer u maar wilt. Met de browswer interface kunt u updates en workflowtriggers van tevoren inplannen of deze op ieder gewenst moment, bijvoorbeeld ’s nachts, laten uitvoeren.

Integratie met Office, SmartView

SmartView integreert OHS9 met Microsoft Office en zorgt dat eindgebruikers toegang krijgen tot de data-inhoud via Microsoft Excel, Word of Powerpoint. Eindgebruikers kunnen met één muisklik de data verversen in hun Officedocumenten en mooie professionele presentaties maken in enkele minuten. SmartView werkt ook als een alternatieve, Microsoft Office gebaseerde interface voor datatoegang in OHS9 BI.

Voordelen

  • Lage implementatie- en beheerskosten.
  • Gepersonaileerde weergave van informatie.
  • Vertrouwde interface.
  • Complete web-based query-, analyse, rapportage- en dashboardoplossing.
  • Schaalbaarheid
  • Veilig.
  • Snel inzetbaar.

report_screen12