MKB Projecten

Dé oplossing voor uw projectadministratie. 

Makkelijker, Sneller en Beter.

MKB projecten

MKB Projecten is een programma  dat op de werkvloer ingezet kan worden. Werknemers klokken direct hun uren op het project. Via een backoffice worden de uren eventueel gecorrigeerd en weggeschreven naar Unit4 Multivers

De basis is Unit4 Multivers XtraLarge.  De functionaliteit van het programma is erg breed.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan Financieel, Facturatie, Inkoop en Voorraad, Projecten en Uren, Artikelbeheer, Importeren artikelen, Prijsafspraken, en Documentbeheer.

De Projectadministratie is standaard een beheer tool. Dat wil zeggen dat het alle geregistreerde zaken bijhoudt die informatie verschaffen over de gehele loop van het project.

Met de module begroting -> inkoop is het echter mogelijk om de begrote materialen direct in een inkooporder te zetten. U kunt dan snel inkopen en de te ontvangen goederen worden dan bij binnenkomst direct op het juiste project met evt. deelproject geplaatst

Om de project administratie voor Unit4 te completeren en de administratieve handelingen te beperken hebben we een werkplaats scherm ontwikkeld.   Met deze applicatie/module kunnen de volgende functies uitgevoerd worden:

  • Aan en Afmelden (klokfunctie)
  • Starten/stoppen werkzaamheden
  • Gereed melden werkzaamheden,
  • Afdrukken verzend bon
  • Materiaalboeken
  • Boeken indirecte uren

Ook is het nu mogelijk om een werkopdracht aan te maken via een Word-sjabloon. Dit zorgt ervoor dat wij de werkbon naar uw persoonlijke wensen kunnen aanpassen. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van barcodes die voor het werkplaatsscherm weer kunnen worden gebruikt.

 

Inzage in het programma

Starten/stoppen werkzaamheden.

MKB1

 

 

Op de werkvloer kunnen de werknemers nu hun werkzaamheden starten, het projectnummer, een evt. deelproject en de soort werkzaamheden invullen of met een barcodescanner inscannen. De tijd wordt geregistreerd.

Als de werknemer met deze werkzaamheden klaar is, stopt hij dit project.  De eindtijd wordt geregistreerd en de werktijd wordt berekend. Deze werktijd kan in eenheden worden vastgelegd, bijv per kwartier berekenen.

De gewerkte tijd wordt op het project vastgelegd en bij de werknemer.

 

Werkbon printen

MKB2

 

Op de werkvloer is het mogelijk om direct een Afleverbon aan te maken en af te drukken.

Ook kan op het einde van de dag de werknemer een Dagstaat aanmaken en afdrukken obv de geregistreerde werktijden.

 

De oplossing voor uw projecten administratie!!

Neem contact  met ons op. Wij helpen u graag!