Multivers WebRelaties

De uitgebrachte “WebRelaties” applicatie zorgt ervoor dat Multivers gebruikers altijd en overal gebruik kunnen maken van de belangrijkste gegevens in  Multivers. Denk hierbij aan relaties, orders, offertes, facturen, personen, acties en notities. U bepaalt zelf wie er toegang hebben tot de applicatie en of deze gebruiker gegevens mag toevoegen/veranderen of alleen lezen.

Deze applicatie kan gebruikt worden door Iphone, Adroid, Windows phone en standaard browsers op PC’s. U hoeft dus niet apart te investeren in separate applicaties voor verschillende devices. Ook tablets worden ondersteund en mogen van elk type besturings-systeem zijn voorzien.

Door de koppeling met de webserver bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding met Multivers via het Internet.

Webrelaties - phone 1 Webrelaties - phone 2 Webrelaties - phone 4Webrelaties - phone 3

Webrelaties - tablet 1 Webrelaties - tablet 2

Enkele voorbeelden van de interface op verschillende devices.

“WebRelaties” wordt geleverd als abonnement. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen en zodoende op een eenvoudige manier gebruik maken van de software en tussentijds overschakelen indien dat nodig mocht zijn (meerdere gebruikers, andere opties).

Door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van web-applicaties kunt u onze webapplicaties eenvoudig inzetten op alle platvormen waarop een browser is geinstalleerd. Zo kunt u gebruik maken van Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, etc..

Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen!