Over ons

dx hoefeijzers

Wij zijn ontstaan als Hoefeijzers Automatiseringen vanuit een kantoormachine handel die is opgericht in 1983. Vanaf 1984 met de opkomst van de personal computer zijn wij gestart met het automatiseren van het MKB. Het eerste jaar alleen met hardware. In 1984 zijn wij ook financiële en logistieke software gaan verkopen en ondersteunen.

Vanaf 1991 zat Hoefeijzers gevestigd in Axel. Door het succes van het concept en door de vraag van de klanten naar nog snellere service en ondersteuning hebben wij in 1996 ook een vestiging geopend in Goes, vanwaar wij nu alleen nog opereren. Per 01-01-2018 zijn onze activiteiten overgenomen door Datamex Automatisering b.v. en gaan wij verder als Zeeuwse vestiging ‘dx hoefeijzers’

dx hoefeijzers richt zich nu volledig op het leveren, inrichten en onderhouden van financiële en logistieke software alsmede het maken van maatwerk toepassingen. Unit4 is hierbij onze voornaamste softwarefabrikanten.

Met dx hoefeijzers als regionale dealer heeft u vele voordelen: wij kennen de regionale markt, zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken en kunnen bij eventuele calamiteiten snel ter plaatse zijn.

Meer weten over ons? Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief!

Kom vandaag nog in contact met ons!

 

ONZE DIENSTEN

Maatwerk

Maatwerk

U ontwikkelt software voor een specifieke branche en u hebt nog geen goede financiële applicatie… lees meer→
Unit4

Unit4

Boekhoudprogramma voor balans in uw bedrijfsvoering De beste manier om ondernemers enthousiast te maken over… lees meer→