Blog

Basecone: SPENSER

Aanleveren van facturen en declareren – eenvoudig en snel met de vernieuwde mobiele app Basecone Spenser.

Op maandag 28 augustus 2017 is het zover… dan brengt Basecone de vernieuwde app: Basecone Spenser op de markt. Deze is geschikt voor zowel iOS als Android. Niet alleen kun je eenvoudig en snel facturen uploaden en versturen, ook is declareren nog gemakkelijker geworden.

Dit betekent dus een nieuwe app voor zowel de gebruikers die de Basecone app (‘upload app’) gebruiken als voor de huidige Basecone Spenser gebruikers. Lees hieronder wat er nieuw is en welke mogelijkheden Spenser jou kan bieden.

Wat is er nieuw?

Waar je eerst de Basecone app nodig had om facturen te versturen en de Spenser app om te declareren, zijn deze twee apps nu samengevoegd tot de vernieuwde app Basecone Spenser. Daarnaast zij er een aantal features geoptimaliseerd waardoor het werken via de app nog makkelijker is geworden.

We zetten de belangrijkste voordelen van de nieuwe app voor je op een rijtje:

Door het samenvoegen van de Basecone app en de app Basecone Spenser heb je nu één centrale plek waar je facturen en documenten kan aanleveren en terugvinden. Wel zo gemakkelijk, alles in één mobiele app. Daarnaast is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan er nu dus ook door Android gebruikers gedeclareerd worden. Door het samenvoegen van de Basecone app en de app Basecone Spenser heb je nu één centrale plek waar je facturen en documenten kan aanleveren en terugvinden. Wel zo gemakkelijk, alles in één mobiele app. Daarnaast is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan er nu dus ook door Android gebruikers gedeclareerd worden.

Naast het samenvoegen van de twee apps zijn er verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd en bestaande functionaliteiten verbeterd, waaronder:

  • Het versturen en indienen met een single swipe
  • Het toevoegen van commentaar
  • Zeer geavanceerde camera functie voor scherpe foto’s van je documenten vanuit welke positie dan ook
  • Vanaf nu kun je zien vanaf welke locatie je facturen instuurt
  • Aangepaste ‘flow’ voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Intuïtief en gemakkelijk

Wat betekent dit voor mij?

De nieuwe app Basecone Spenser zal voor verschillende gebruikers andere implicaties hebben. Lees hieronder wat dit voor jou zal betekenen.

1. Ik ben al gebruiker van de Basecone app (de upload app)

Voortaan kan je kosteloos facturen en documenten blijven aanleveren via onze nieuwe app Basecone Spenser. Je kunt deze vanaf maandag 28 augustus downloaden in de App Store of Google Play Store. Goed nieuws dus voor Android gebruikers, want de app Basecone Spenser is nu ook voor hen beschikbaar.

Gebruikers van de Basecone (upload) app krijgen op maandag 28 augustus 2017 het verzoek om de Basecone (upload) app te updaten. Bij deze update zal er dit keer een bericht worden getoond waarin zal staan dat de huidige app uitgefaseerd zal worden en je voortaan kan aanleveren via de app Basecone Spenser.

Let op: De huidige Basecone (upload) app zal vanaf donderdag 2 november 2017 niet meer beschikbaar zijn. Je kunt de app dan ook niet meer openen of raadplegen. Aanleveren kan vanaf dat moment alleen nog via de vernieuwde app Basecone Spenser. Stap daarom zo snel mogelijk over naar de nieuwe app en zorg dat in ieder geval al je facturen en documenten zijn verzonden uit de Basecone (upload) app.

2. Ik ben al een gebruiker van de huidige app Spenser

De app Basecone Spenser wordt geüpdatet, dat wil zeggen dat er een nieuwe versie beschikbaar komt. Via de App Store is het mogelijk deze update uit te voeren en je beschikt dan direct over de nieuwe versie. Documenten die in de oude Basecone Spenser app staan blijven behouden na de update.

3. Ik gebruik zowel de app Basecone Spenser als Basecone (upload) app nog niet

Dan is het nú het geschikte moment om ook de toegevoegde waarde van onze nieuwe app te ervaren. Download vanaf maandag 28 augustus 2017 de nieuwe app Basecone Spenser in de App Store of Google Play Store.

Meer weten over de features van onze nieuwe app, neem dan snel een kijkje op de website