Unit4 Basecone

Scan en herken met Unit4 Basecone 

Unit4 Basecone is een online applicatie die u helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens op eenvoudig en snel te verwerken naar Unit4 Multivers Online. Of u de facturen en kasbonnetjes nu via de app, mail of gewoon via de applicatie zelf aanlevert bepaalt u helemaal zelf. Gebruiksgemak staat voorop zodat u gemakkelijk de stap naar digitalisering kunt maken. Unit4 Basecone biedt uiteraard ook de mogelijkheid om facturen te laten fiatteren alvorens deze geboekt mogen worden.

Een gemiddelde herkenning van 93% (!) van de facturen is daarbij een krachtig feit. De OCR is volledig in beheer van Unit4 Basecone waardoor het systeem ook geen leercurve kent, de genoemde 93% herkenning is dus vanaf het eerste moment van toepassing.

Basecone

Termen als kosten- en tijdsbesparing zult u ongetwijfeld al kennen, maar Unit4 Basecone maakt deze direct tot realiteit. Uiteraard is de integratie met het digitale archief ook vanuit Unit4 Multivers Online voorhanden en kunt u direct vanuit nagenoeg ieder scherm de achterliggende digitale factuur oproepen.

De eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en een zeer laagdrempelige instap zijn daarbij kernwoorden. Unit4 Basecone kent geen investering, u betaalt naar verbruik waardoor het voor zowel kleine als grote ondernemingen zeer toegankelijk is.

Unit4-Basecone

Start nu 2 weken gratis

Probeer Basecone gratis en vrijblijvend. Inkoopfacturen inkloppen is verleden tijd!

2 weken Gratis Basecone