Unit4 Multivers Kassa

unit4 kassa

De kassa software van Unit4 Multivers biedt u antwoord op vele praktische vragen:

  • Hoeveel en welke artikelen heb ik verkocht en wat is mijn dagomzet?
  • Wanneer moet ik hoeveel van welke artikelen gaan inkopen om aan de vraag te kunnen voldoen?
  • Wat zijn goedlopende artikelen en is mijn assortiment optimaal?
  • Op welke tijden wordt mijn winkel goed bezocht en kan ik mijn personeel en openingstijden daar efficiënter op inplannen?

Bovendien neemt Unit4 Multivers Kassa u administratieve rompslomp uit handen. De handmatige invoer van kassatransacties is nu voorgoed verleden tijd. Want u kunt Unit4 Multivers Kassa volledig integreren met de boekhouding in Unit4 Multivers. Kasmutaties, PIN-handelingen, openstaande posten, u verwerkt ze met een druk op de knop in Unit4 Multivers. En deze integratie kost u niets extra!