Unit4 Personeel en Salaris

UNIT4 Extendedproduct

Moderne personeel- en salarisadministratie vraagt om moderne middelen. De juiste mensen moeten op het juiste moment toegang hebben tot informatie en uw software moet de communicatie ondersteunen tussen medewerkers, management, documenten en instanties. Bovendien is een moderne organisatie permanent in beweging. Uw software moet daar naadloos op blijven aansluiten. Met Unit4 Multivers Personeel & Salaris beschikt u over de meest veelzijdige en meest gebruikte personeels- en salarissoftware van Nederland. U kunt eenvoudig zelf de salarisverwerking én -uitbetaling doen. De software neemt u veel werk uit handen.

Gemak

Unit4 Personeel & Salaris biedt uitgebreide ondersteuning van collectieve én uw eigen regelingen. De eigen rapportagemogelijkheden bieden u altijd direct inzicht in actuele gegevens. Of het nu gaat om het inrichten van complexe regelingen, het maken van de journaalpost, ingewikkelde berekeningen, informatie exporteren of externe data importeren. De software is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik.

Wet- en regelgeving

Cao’s en andere wetgeving zijn altijd geactualiseerd en de software draagt zorg voor een foutloze communicatie met externe instanties als de belastingdienst, pensioenuitvoerders en verzekeraars.

Totaaloplossing

Unit4 Multivers Personeel & Salaris biedt naast de standaard personeel- en salarisadministratie ook de mogelijkheid om managers en werknemers toegang te geven via internet en/of mobiele apps.

SaaS oplossing

De cloud wint enorm aan populariteit. Unit4 Multivers Personeel & Salaris draait volledig op de servers van Unit4 en de software is altijd via internet te benaderen. U hebt geen omkijken naar het beheer van software en investeringen in licenties en hardware zijn er niet.

De taakverdeling tussen uw organisatie en Unit4 ziet er als volgt uit:

salaris2

Functionaliteit

Met Unit4 Multivers Personeel & Salaris heeft u de beschikking tot de volgende functionaliteiten

salaris