Unit4 TaskManager

Optimaliseer uw processen, krijg meer inzicht in uw administratie!

Voorkom dubbel werk, minimaliseer foutkansen en bespaar tijd. We mailen, verwerken en verzamelen steeds meer digitaal en uw cliënten gaan massaal over op the cloud. Steeds meer gaat geautomatiseerd, met de noodzaak om intensiever samen te werken. Maar, processen lopen niet  soepel, medewerkers maken fouten of doen dubbel werk. Om  maar niet te spreken over de tijd, energie en kosten die hiermee onnodig verloren gaan. Dat moet toch efficiënter kunnen?

Ongekende mogelijkheden met ‘inlezen kasstaat’

De wens is de vader van de gedachte: Effectief en structureel samenwerken met uw klant, het liefst het hele jaar door. Dus ook met klanten die te  klein zijn voor een eigen softwarepakket en zelf niet willen boeken. Daarvoor heeft Unit4 een handige oplossing bedacht: Een eenvoudig te bedienen Excelsheet gecombineerd met de techniek van Unit4 TaskManager!

Unit4 TaskManager, dé bewaker van uw debiteuren

Zorgt voor eenduidigheid en minimaliseert onplezierig werk.

Uw klant heeft een factuur niet betaald. Een vriendelijke herinnering sturen of toch een sterke aanmaning, wat kiest u? U wilt uw trouwe klant immers correct benaderen en zeker niet voor het hoofd stoten. Achter  onbetaalde facturen aangaan, blijft een vervelende klus.

Automatische urencontrole met Unit4 TaskManager

Boekt mijn personeel wel voldoende uren? Hoeveel tijd kunnen mijn medewerkers nog aan een specifiek project besteden? Heeft iedereen zijn uren op tijd bijgewerkt en  worden deze uren op tijd gefactureerd bij de klant? Prangende vragen die voor u als accountant belangrijk zijn. De urencontrole en de (digitale) urenfacturatie moet in uw bedrijf op orde zijn. Zonder dat u uw medewerkers steeds achter de broek moet zitten.

Enkele andere voorbeelden:

  • Stuur de factuur als PDF naar de juiste contactpersoon met een begeleidende e-mail
  • Verstuur de betalingsherinneringen automatisch en tel het aantal aanmaningen
  • Print de pakbon op printer X direct nadat de order is verwerkt en meteen een adresetiket op printer Y
  • Zodra een order wordt opgeslagen wordt per e-mail de orderbevestiging verstuurd
  • Laat iedere creditnota zien op het moment dat die door ons is gemaakt
  • Ik wil een signaal als de minimale marge per opdracht niet wordt gehaald
  • Hoeveel marge hebben we de afgelopen week gerealiseerd per artikelgroep?
  • Wat is mijn actuele liquiditeitspositie?